Известие

Collapse
No announcement yet.

Пловдив - морга, дека ги тия гробища? (картер -пак!)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пловдив - морга, дека ги тия гробища? (картер -пак!)

Еее аман.., айде пак отече, дейба и шибания картер и пак не усетих кога се случи, само локвата си видях, но този път навреме, преди да ми е засветила лампата. Та.., първо да питам, де са гробищата в Пловдив, да ги пообиколя, и второ, капаците на картерите различни ли са спрямо годината и вида двигател на 155-ците? Т.е. капак от картер точно за 2.0 ли трябва да търся, а още по-лошо за 2.0 кат мойя ли точно... ?
    ‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части

ем лично аз който съм обикалял са на пещерско шосе ..... след dynaexpress там има бая маиче са 4-ри....но там имат много малко неща за алфи...другото е по пътя за коматево....малко след коматевски възел...то едно като гаражче и отпред пише fiat alfa lancia....там имат бая работи за алфите...(ако не можеш да го намериш кажи и ще идем заедно че и аз имам да гледам някой работи там )
    аа затова кое трябва да търсиш мога да те заведа при мойте майтори и да ти кажат направо кво да праиш и какво да търсиш!!!!
    надявам се да съм ти бил от помощ
    Alfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone

Comment

В тази морга на коматевско намерих за 80 лв. Прилича на моя и доколкото разбрах май само на дизеловите се различавал... За всеки случай, като го смъкна ше ида да го сравня. Ей, някой да не иде да ми го земе! :P
      radko, 10х за инфото!

Comment

npи дано по скоро да оправиш алфичката btw лесно ли намери тази морга ?
        Alfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone

Comment

Ами от втория път я намерих
          Понеже идвах от страната на коматево.., отидох до коматевския възел и гледах някъде по-близо до него, то се оказа след прелеза Карах бавно и го скибах.

Comment

радвам се че съм ти помогнал и оправяй бо бързо алфата че такива като наще в Пловдив ги няма много

Comment

Оня картер се оказа не за мен.. :/
              Закарах го пак да се заварява - 35 кинта. Ся и нова резба за пробката ше ми правят, да видим колко пари ше земе стругая, и 30-40 лв за махането и слагането на картера... То хубу заварчика ми каза да сменям колата, щото и нов да си намеря, пак ше ходя при него..

Comment

Working...
              X